Ons aanbod

 

 

Squash Almere op Facebook

Het zit er op: De SoccerSquash Almere Open 2017.
Op vrijdag 17 november overdag nog lichte paniek omdat er problemen waren met de trofeeën, teleurstelling omdat er enkele afzeggingen kwamen, opluchting door een nieuwe aanmelding en omdat er spontaan iemand mee kwam doen.
Maar 's avonds: een GE-WEL-DIG toernooi !
Niels van Huijssteden, Theo Ducaneaux, Sidney van Aken, Marcel van Roon, Andy Bogaart, Cees Noordermeer, Erik vd Nieuwenhof, Ricardo de Jong, Rafael Solis, Benido Gutierrez, Dennis van Lierop, Angelo Timmer, Jelle Koek, Reinder Douma, Daan Jongsma en Fred vd Veld.
Vier spelers uit de nationale TOP-10, onder wie de NR. 1, nog 9 andere spelers van de ranking, aangevuld met 3 ongeplaatste spelers, maakten een kloppend aantal van 16 voor een compleet uitspeelschema. Perfect voor je eerste officiële toernooi.
In 3 ronden ging het naar de finale-wedstrijden voor de einduitslag. Alle spelers waren behoorlijk aan elkaar gewaagd, de uitslagen waren soms toch enigszins geflatteerd, gaven niet altijd weer hoe dicht het vaak bij elkaar lag.
Vlak voor de hoofdfinale speelden de mannen nog even een 1-punt toernooi.
Hoewel hij dat mini-toernooi juist niet won, stak één man uiteindelijk met kop en schouders boven alle anderen uit: Niels van Huiijssteden maakte zijn reputatie van onbetwiste nr. 1 van Nederland volledig waar. Hij won de hoofdfinale met overmacht van runner-up Sidney van Aken.
In de troostfinale was Marcel van Roon te sterk voor Theo Ducaneuax.

Opvallend was dat er geen enkele deelnemer uit Almere kwam. Alle spelers vonden dat erg jammer, zij hadden graag de krachten gemeten met de Almeerse voetballers.

Bij deze dagen zij de voetballers van Almere uit om op ons volgende toernooi (2018), de Flevoland Open, mee te strijden voor de prijzen.
Wij sluiten ons daar graag bij aan.
Dank mannen, geweldig dat jullie er waren !

NB.
Alle foto's staan in het album op onze site
... See MoreSee Less

View on Facebook

Squash Almere heeft zijn/haar evenement gedeeld. ... See MoreSee Less

Squash Almere Clubkampioenschappen

november 25, 2017, 12:00pm - november 25, 2017, 6:00pm

Op 25 november organieert Squash Almere de jaarlijkse clubkampioenschappen. Categorieen A, B, C en D

View on Facebook

Vanavond ons aller eerste Soccersquash toernooi! Wij hebben er zin in! Tot vanavond iedereen ... See MoreSee Less

View on Facebook

Squash Almere heeft 42 nieuwe foto's toegevoegd. ... See MoreSee Less

View on Facebook