Ter voorbereiding op het Europese Kampioenschap Squash voor landenteams, dat van 2 tot en met 5 mei 2018 plaatsvindt in het Poolse Wroclaw, traint de Nederlandse dames selectie onder aanvoering van playing captain, Nathalie Grinham a.s. zondag in Squash Almere. Zoals bekend is de voormalige top vier van de Wereld speelster, Nathalie Grinham, woonachtig in Almere.

De 39-jarige Natalie Grinham treedt net als voorgaande jaren op als playing-captain van de Oranjevrouwen. Ook Nederlands kampioene Milou van der Heijden (PSA-40), Tessa ter Sluis (PSA-87) en Fleur Maas (PSA-165) werden geselecteerd voor het EK. De Nederlandse squashsters hebben tijdens het EK in Polen een medaille als doelstelling. In 2017 eindigde de damesploeg achter Engeland, Frankrijk en Wales nog als vierde.

a.s. zondag zal de voltallige selectie aanwezig zijn, aangevuld met speelsters van Jong oranje. De selectie traint in twee blokken van 10.00 uur tot 11.30 uur en van 13.30 uur tot 15.00 uur. Squashliefhebbers zijn welkom om te zien hoe onze squashtop dames trainen.