Welkom bij Squash Almere

Op de banen 1 t/m 14 heeft squash Almere  maandelijks honderden squashers spelen en is het  al ruim 25 jaar één van de grootste squashclubs die Nederland kent. Squash Almere heeft een roemrucht verleden met verscheidende Landstitels bij zowel de vrouwen als de mannenteams. Daarnaast heeft het centrum vele topsquashers voortgebracht en heeft het een uitstekende jeugdopleiding. 

Maar Squash Almere is meer dan topsquash en competitie. Ook de recreatieve squasher is welkom. Je hoeft niet eens lid te zijn om een keer te komen squashen. Maar zoek je na een tijdje squashen meer verdieping, dan bieden wij vele mogelijkheden. Dan kan via onze toss sessies, ladder-competitie, bedrijfscompetitie, toernooien of het spelen in de officiele Squashbond competitie. En natuurlijk geven wij squashlessen om  je spel te verbeteren.

Voor de jeugd hebben wij verschillende instapmogelijkeden en voordelige tarieven. Scholen kunnen bij ons overdag terecht voor groepslessen.

Wij zijn 363 dagen per jaar open, dus je kunt altijd spelen.  We hebben verschillende lidmaatschappen die voorzien in de frequentie hoe vaak je wilt spelen en op welk tijdstip. Op bepaalde feestdagen hebben wij aangepaste tijden. Dit vermelden wij tijdig via onze sociale media.

Wilt u meer informatie, dan bent u altijd welkom om langs te komen. 

Squash Almere  Team

HET GROOTSTE SQUASHCENTRUM VAN FLEVOLAND