Vandaag staat de twaalfde speelronde van de Dunlop Heren Eredivisie op het programma. Koploper ‘MeerSquash is door het oneven aantal teams in de hoogste divisie vrij, waardoor Coulisse/Twente de positie bovenaan de ranglijst weer over kan nemen. Daarvoor moet het drietal van Henk Meulenbelt wel in eigen huis langs Poort80/MAX zien te komen.

Voor Coulisse/Twente is de thuiswedstrijd tegen Poort80/MAX hét moment om de koppositie in de Dunlop Heren Eredivisie weer over te nemen. Met Raphael Kandra (PSA-39), Laurens Jan Anjema en Bastiaan Meulenbelt tegen Jens Schoor (PSA-101), Roberto Kalshoven en Roel Zwagerman lijkt dit op het eerste oog een formaliteit of kunnen de mannen uit Beverwijk voor een grote stunt zorgen?
Na deze speelronde worden er nog twee wedstrijden gespeeld die over het kampioenschap gaan beslissen.

Ook de nummer drie van de ranglijst, Labee Group/SportCity Dordrecht, komt morgen in actie. Zij maken er tegen Victoria Squash Rotterdam een Hollandse avond van. Piëdro Schweertman, Stephen Cooke en Joris Wagenaar spelen in eigen huis tegen Sebastiaan Weenink, Dylan Bennet en Rene Mijs. Normaal gesproken ligt het voordeel bij SportCity Dordrecht, maar wie weet kan Victoria in eigen huis voor een stunt zorgen.

De laatste wedstrijd van de avond gaat tussen CS Drachten / Froconsur en De Online Drogist Match Amsterdam. In de laatste thuiswedstrijd van de Friese ploeg komt Tom Richards (PSA-33) weer in actie. Deze keer wordt hij bijgestaan door Thijs Roukens en Derk Kuiper. Marc ter Sluis (PSA-206), Nick Kuys en Thijs van der Pluijm komen voor de Amsterdamse club in actie.

Klik hier voor de stand van de Dunlop Heren Eredivisie.