Vrienden deal

Ontdek de Vrienden deal!

Heb je ooit ervaren hoe geweldig het is om iets te delen met een vriend? Bij Squash & Padel Almere geloven we in de kracht van vriendschap! Daarom presenteren we met trots onze Vrienden deal, een exclusieve actie die jou en je vrienden dubbel laat genieten.

Hier is hoe het werkt: Als bestaand lid* krijg je nu de kans om een vriend één maand gratis kennis te laten maken met squash. En het beste van alles? Jullie beiden profiteren ervan! Als bestaand lid ontvang je namelijk een gratis retro sporttas.
Mocht de kennismaking zo goed bevallen en je vriend sluit na afloop een incasso abonnement van minimaal 6 maanden af ontvangen jullie beide 20% korting op alle sportartikelen.

De Vrienden deal is meer dan alleen een actie, het is een mogelijkheid om samen nieuwe avonturen te beleven en elkaar te stimuleren om het beste uit jezelf te halen. Dus aarzel niet! Grijp deze kans om je vrienden uit te nodigen voor een onvergetelijke ervaring.

🤝 Samen winnen, samen beleven. Pak nu de Vrienden deal!🤝

* Deze actie is alleen geldig indien het bestaande lid een abonnementsduur van minimaal 6 maanden bezit. Deze actie is uitsluitend bedoeld voor het mee brengen van nieuwe leden. Personen die in het verleden een lidmaatschap hebben gehad en gebruik willen maken van deze actie, daarvan dient het laatst genoten lidmaatschap minimaal 12 maanden geleden te zijn stopgezet. Elk bestaand lid mag maximaal 3 vrienden aanbrengen.
De nieuwe leden zijn verplicht een account in Baanreserveren aan te maken. Na het verlopen van de actie maand zal het abonnement automatisch worden gestopt.