SBN COMPETITIE ...

De SBN competitie wordt georganiseerd door Squash Bond Nederland. Het is de officiële competitievorm in Nederland. De competitie loopt van oktober tot en met eind maart en wordt gespeeld op vrijdagavonden.

Onze teams spelen op verschillende niveaus. De hogere teams spelen landelijk, de lagere teams regionaal.

Voor het spelen van SBN competitie dient u volledig lid te zijn bij Squash Almere en dient u het SBN lidmaatschap te hebben. Verder zijn er geen extra kosten verbonden aan de competitie.

Heeft u interesse om mee te spelen in deze competitie, dan kunt u dat laten via info@squashalmere.nl. Wij zullen u vervolgens in contact brengen met een bestaand team, welke aansluit op uw niveau. Zelf een nieuw team opzetten met een aantal vrienden of vriendinnen mag uiteraard ook.

BEDRIJVEN / VRIENDEN COMPETITIE

Ieder seizoen organiseren wij de Bedrijven / vrienden Competitie,. Vooral voor de squashliefhebbers die graag in eigen centrum en plaats competitie willen spelen. Enerzijds is onze Bedrijven / vrienden Competitie een unieke mogelijkheid om sportief in contact te komen met bedrijven en mensen uit de regio, anderzijds de ideale gelegenheid om op je eigen niveau tegen verschillende tegenstanders te spelen.

DEELNAME
Om in deze competitie te spelen is geen abonnement van Squash Almere nodig, baanhuur is in de deelname inbegrepen. Iedereen kan zich inschrijven, mannen en vrouwen spelen gemengd. 
Teams bestaand uit minimaal 3 spelers.
Leuke, gezellige en sportieve competitie van minimaal 10 speelavonden.
Voor iedere poule een team ranking en een individuele ranking, prijsuitreiking op de laatste speeldag.
Afsluiting met een gezellige en heerlijk BBQ

OPZET
Iedere speelavond zijn er twee ronden, ieder team speelt tegen 2 andere teams. Je speelt dus in principe 2 wedstrijden, maar je kunt ook met vier spelers spelen en dan spelen twee spelers 1 keer. 

SPEELDATA & AVOND
Er wordt op de vrijdagavond gespeeld, er wordt globaal 1 keer in 4 weken gespeeld. Aanvang 20.00 UUR. 

Voor meer informatie en tarieven omtrent onze bedrijfscompetitie kunt u ons mailen via thony@squashalmere.nl

SBN jeugd competitie

Squash Almere doet ieder jaar mee met de landelijke SBN Jeugdcompetitie.
Dan speel je 4-6 wedstrijden tegen teams uit alle delen van het land, op zondag, soms bij Squash Almere, soms bij de club van het andere team.

Deze competitie is verdeeld in een Najaars-competitie, en een Voorjaars-competitie die wordt afgesloten met een finaleronde.

Ieder jeugdlid kan zich inschrijven voor deze competitie. Om mee te kunnen doen moet je wel ook jeugdlid zijn van de Squash Bond Nederland.

Voor alle vragen: jeugd@squashalmere.nl